Pelaburan – Kuasa Nombor

Artikel ini ditujukan untuk orang yang mencari sukan cacat. Apabila kita melihat nombor kita perlu memahami apa sebenarnya maksud sebenarnya. Dalam artikel ini kita akan bercakap tentang margin kemenangan & margin kekalahan. Kebanyakan orang tidak menyedari bahawa 90% daripada perkara yang dilihat oleh pembuat kemungkinan Las Vegas ialah mata untuk & mata berbanding purata. Mereka mengambil margin kemenangan/kekalahan setiap pasukan dan menggunakan purata untuk menentukan sebaran mata. Sekarang, mereka juga mengambil kira banyak perkara lain, tetapi ini adalah sumber utama mereka mega888 ios.

Contoh:

NY Giants di Washington Redskins.

NY Giants +5 margin kemenangan
Washington Redskins -4 margin kemenangan.

Jadi dalam contoh ini kita melihat bahawa New York mengalahkan lawan mereka dengan purata 5 mata setiap permainan. Washington kalah dengan purata 4 mata setiap perlawanan. Jadi… New York sepatutnya menjadi kegemaran +9 mata dalam permainan ini. Walau bagaimanapun, Washington Redskins berada di tempat sendiri jadi mereka akan diberi ganjaran dengan kelebihan padang +3 di tempat sendiri. Ini akan menjadikan NY Giants kegemaran +6 mata dalam contoh ini.

Anda boleh mencuba ini dengan hampir setiap sukan. Dalam kebanyakan kes, anda akan berada dalam lingkungan 1-3 mata daripada sebaran mata sebenar.

Jadi, jika anda menyebabkan permainan ini cacat menggunakan sistem ini dan melihat bahawa penyebaran mata hanya +2 ​​mata untuk Washington, itu akan menjadi bendera merah. Itu adalah perbezaan 4 mata daripada apa yang kami hasilkan. Kebanyakan orang akan berfikir bahawa kita harus melompat ke seluruh New York, mereka akan SANGAT salah. Ini bermakna ada sesuatu di luar batas yang kita tidak boleh ambil kira. Kemungkinan kecederaan, pergerakan wang lewat, trend pertaruhan berpihak, kejayaan baru-baru ini untuk Washington & ratusan faktor lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published.