Poker Affiliates Main Pocket Aces dengan Cara yang berbeza.

Kerana tahap kemahiran dan tindakan rakan poker mereka, Poker Affiliates Main Pocket Aces dengan Cara yang berbeza.

Adakah anda pernah berfikir tentang berjalan jika anda diuruskan pasangan berharga tinggi seperti permaisuri atau raja?

Ini adalah soalan yang perlu dijawab. Sesetengah orang memerangkap dengan tangan ini. Sejak kebelakangan ini, anda berasa seperti anda meningkat pada kebanyakan masa kerana anda merasakan bahawa jika anda tidak bergerak, anda akan membiarkan tangan marginal gagal. (dengan mengandaikan semua orang di belakang anda juga cenderung).

Pengalaman anda yang terhad menunjukkan bahawa pincang dengan tangan yang kuat tidak menghasilkan peningkatan. Walau bagaimanapun, jika anda menaikkan, nampaknya lawan anda melipat 75% sepanjang masa, atau mereka meletakkan anda all-in dengan ace atau tangan yang serupa. Mungkin kelihatan pelik untuk bertanya sama ada menaikkan itu berbaloi, walaupun anda berkemungkinan hanya mengambil beberapa bidai dan terpaksa menyerahkan keseluruhan timbunan anda sebelum anda melihat kegagalan slot online aztecslot88.

Bayangkan anda telah bermain rock-solid sepanjang malam, dan tiba-tiba anda melihat ke bawah pada ace di kedudukan tengah dengan peningkatan dari bawah pistol atau pemanggil. Anda biasanya akan menaikkan semula di sini, tetapi orang ramai cenderung melipat ke imej anda terlalu kerap untuk menjadikan kenaikan ini berbaloi.

Jika anda hanya menentang satu atau dua pemain lain, adakah lebih baik untuk membuat panggilan rata sahaja? Semuanya bergantung pada siapa anda bertanya. Sebaliknya, fikirkan cara untuk mendapatkan wang yang paling banyak daripada lawan anda dengan Aces. Jika imej jadual anda ketat, pertimbangkan cara terbaik untuk mengeluarkan wang maksimum daripadanya.

Mungkin anda perlu bermain lebih longgar untuk mengangkat tangan anda apabila anda memerlukannya dan lebih berkemungkinan terlibat.

Kadang-kadang, anda tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Anda mungkin pasti bahawa ace adalah kuat, tetapi anda masih percaya ia hanya boleh mendapatkan nilai terbaik daripada tangan.

Anda tidak akan menaikkan pasangan berharga rendah, seperti lima atau deuces, jika anda mempunyai lima atau enam.

Walau bagaimanapun, ini datang dengan risiko. Jika lawan anda mempunyai kad yang kuat, mereka mungkin menaikkan semula. Dalam kes ini, anda boleh melipat kerana anda rasa tidak menguntungkan untuk bermain pasangan rendah anda.

Ada yang lebih suka untuk terus lemas dengan poket rendah ini supaya mereka dapat melihat kegagalan. Yang lain lebih suka mencampurkannya dan naik dengan poket rendah. Selagi anda mempunyai kedudukan yang kukuh, jangan harap untuk dinaikkan semula.

Penting untuk menentukan sama ada anda membuang wang atau mengumpulkan dana. Ini benar tidak kira sama ada anda menaikkan atau memanggil kenaikan itu. Walau bagaimanapun, anda mesti berlatih mengenal pasti yang mana satu itu sehingga ia menjadi automatik. Jika tidak, anda boleh mengharapkan keberuntungan dan kemenangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.